Abur Fierbinte Mocha

Abur Fierbinte Mocha
Abur fierbinte Mochan este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 735 calorii, 20g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în jurul 24 minute. Un amestec de zahăr, sare, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Încercați Supă Miso aburitoare cu legume, Supa de cartofi a bunicii-uneori nu este nimic mai bun decât o oală fierbinte cu supă, și Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un cuptor olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Bateți laptele și cafeaua până se omogenizează. Gatiti amestecul la foc mediu, amestecand des, 20 de minute sau doar pana apar bule (nu fierbeti); scoateți de pe foc. Se amestecă vanilia. Completați fiecare porție cu marshmallow crme, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Miere De CitriceMiere De Citrice
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista