A Câștigat Tone

A Câștigat Tone
Rețeta a câștigat tone ar putea satisface pofta chineză în aproximativ 50 minute. Această rețetă face 12 porții cu 259 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de castane de apă, ambalaje de ton câștigat, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ A Câștigat Tone, Texas A Câștigat Tone, și Puțină lămâie-tone.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista