5 Strat Mexican Dip
Reteta 5 strat Mexican Dip este gata în aproximativ 53 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest hor d ' oeuvre are 432 calorii, 15g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți guacamole, roșii, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cinci Straturi Mexican Dip, Mexican Strat Dip, și Mexican Strat Dip.
Instrucțiuni
Încălziți fasolea prăjită într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde într-un cuptor cu microunde până când este fierbinte, amestecând frecvent, aproximativ 3 minute.
Întindeți fasolea pe fundul unui platou de servire; la frigider până când fasolea se răcește complet, aproximativ 10 minute.
Întindeți guacamolul într-un strat deasupra boabelor.
Întindeți smântână deasupra guacamolului.
Presărați brânză peste smântână; deasupra cu roșii.
Acoperiți platoul cu folie de plastic și dați-l la frigider până la rece, aproximativ 30 de minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Barefoot Bulbuc Roz Moscato. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină, completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!