Alte legume crude, cum ar fi roșiile, ceapa, castraveții, ardeii și sfecla, pot adăuga aromă și colora salata verde. In Franta o bucata de paine uscata frecata cu usturoi, un chapon, se arunca uneori cu salata pentru a o condimenta. Salata Caesar, inventată în Tijuana, Mexic, în anii 1920, este o salată verde de romaine cu un sos foarte condimentat din hamsii tocate, ulei de măsline, suc de lămâie, ou și brânză parmezan, garnisită cu crutoane.
Salatele verzi sunt super-versatile și pline cu verdeață și legume de sezon. Sunt perfecte pentru divertisment sau pur și simplu adăugați niște piept de pui sau proteinele preferate și aveți un prânz sau o cină sănătoasă.
Fă-ți timp și combină câteva arome cu adevărat delicioase și adaugă un strop de dressing și vei ajunge cu o senzație gustativă plină de prospețime și gust. Bunăstarea ta va fi recunoscătoare.