Shumai cu Crab și carne de porc

Shumai cu Crab și carne de porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Shumai cu Crab și carne de porc. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $ 4.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 109G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 721 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți scallions, carne de porc măcinată grosier de 80%, ambalaje rotunde gyoza și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Încercați Shumai de porc și ciuperci aburit, Creveți, scoici și shumai de porc, și Carne de porc shumai (fără carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați carnea de porc, scallions, ghimbir, mirin și sare. Îndoiți ușor carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
CrabmeatCrabmeat
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
2
Praf o foaie de copt cu făină. Țineți un înveliș gyoza în palmă, păstrând restul ambalajelor acoperite cu plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii
3
Așezați aproximativ 1 1/2 linguri de umplutură în centrul ambalajului și prindeți marginile de jur împrejur, formând o ceașcă deschisă.
4
Transferați găluștele pe foaia de copt și acoperiți. Repetați cu ambalajele rămase și umplerea.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii
5
Umpleți un wok cu 1 1/2 inci de apă și aduceți la fierbere. Aranjați frunzele de varză pe 2 niveluri ale unui abur de bambus, astfel încât să se suprapună ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Adăugați găluștele la abur și stivuiți nivelurile. Acoperiți și aburiți până când shumai sunt doar fierte, 8 minute.
7
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista