Salata de fasole fără grăsimi este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 8 porții. O porție conține 165 de calorii , 5 g de proteine și 1 g de grăsime . Pentru 88 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă de la Taste of Home necesită fasole, murături, ardei gras și oțet. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 72% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Biscuiții fără grăsime de turtă dulce , Supa de linte cu portocale: The Fat-Free Foodgasm și Salata chinezească de pui fără zahăr, fără lactate, fără gluten .
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați fasolea verde, fasolea, ceapa, murătura și ardeiul verde. Într-un castron mic, combinați oțetul și zahărul; amestecati bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gust De Murături
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional
2
Se toarnă peste amestecul de fasole; se amestecă pentru a acoperi uniform. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore.