Pui afumat cu usturoi și condimente

Pui afumat cu usturoi și condimente
Pui afumat cu usturoi și condimente necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 412 calorii , 33 g de proteine și 29 g de grăsimi per porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă este pentru 4 persoane și costă 1,68 USD per porție . O persoană a considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de măsline, oregano, chimen măcinat și boia de ardei. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 49% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tacos cu pui afumat , supă de roșii coapte afumate și ardei roșu și supă de ceapă dulce afumată cu fasole și ceapă Vidalian .

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați puiul; sigilați punga și întoarceți-l pentru a-l acoperi. Dați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
3
Scurgeți și aruncați marinada. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind un clește cu mâner lung, ungeți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați puiul cu partea tăiată în jos peste tava de scurgere și frigeți-l la grătar, acoperit, la foc mediu indirect timp de 1 oră până la 1 oră și 25 de grade sau până când termometrul pentru carne arată 71°C, întorcându-l ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de a sculpta.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista