Gatiti cartea: friptura de vita pe oase de maduva

Gatiti cartea: friptura de vita pe oase de maduva
Gatiti cartea: friptura de vita pe oase de maduva ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.52 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 76g de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1135 calorii. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, oase de măduvă, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gătiți cartea: Cina cea de Taină a lui Gordon Ramsay, friptură de vită și budincă Yorkshire, Gatiti cartea: friptura perfecta, și Gatiti cartea: pui fript in Porchettata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. legați ochiul rotund cu sfoară de măcelar. Condimentează generos cu sare și piper. Într-o tigaie mare așezată la foc mare, încălziți uleiul până aproape că fumează. Prăjiți friptura pe toate părțile până când are o crustă maro Bună, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Transferați friptura pe o farfurie și puneți-o deoparte.
3
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Așezați oasele printre ceapă și usturoi, aranjându-le într-un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Puneți friptura deasupra oaselor și a cepei, apoi împrăștiați pateurile de unt peste partea superioară a cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Adăugați stoc sau vin pe fundul tigaiei, asigurându-vă că lichidul nu acoperă oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați tigaia în cuptor și gătiți timp de 35 de minute, ungând la fiecare 15 minute sau cam așa ceva cu sucurile de tigaie și bulionul. Prăjirea se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 120 de litri F pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați-o să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de a o felia.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Friptura poate fi servită fierbinte sau la temperatura camerei.
9
Răspândiți măduva din oase pe pâine pentru a însoți masa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista