Gatiti cartea: friptura de vita pe oase de maduva ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.52 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 76g de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1135 calorii. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, oase de măduvă, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gătiți cartea: Cina cea de Taină a lui Gordon Ramsay, friptură de vită și budincă Yorkshire, Gatiti cartea: friptura perfecta, și Gatiti cartea: pui fript in Porchettata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. legați ochiul rotund cu sfoară de măcelar. Condimentează generos cu sare și piper. Într-o tigaie mare așezată la foc mare, încălziți uleiul până aproape că fumează. Prăjiți friptura pe toate părțile până când are o crustă maro Bună, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
2
Transferați friptura pe o farfurie și puneți-o deoparte.
3
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Așezați oasele printre ceapă și usturoi, aranjându-le într-un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
4
Puneți friptura deasupra oaselor și a cepei, apoi împrăștiați pateurile de unt peste partea superioară a cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(65 Fursecuri)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați stoc sau vin pe fundul tigaiei, asigurându-vă că lichidul nu acoperă oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
6
Transferați tigaia în cuptor și gătiți timp de 35 de minute, ungând la fiecare 15 minute sau cam așa ceva cu sucurile de tigaie și bulionul. Prăjirea se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 120 de litri F pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
7
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați-o să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de a o felia.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
Salam Tare, Tăiat Julienne
8
Friptura poate fi servită fierbinte sau la temperatura camerei.
9
Răspândiți măduva din oase pe pâine pentru a însoți masa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)