Bolognese la cuptorul lentă
Slow Cooker Bolognese necesită aproximativ 4 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 183 de calorii , 16 g de proteine și 8 g de grăsimi . Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă 1,17 USD per porție . Această rețetă de la Allrecipes necesită morcovi pentru copii, roșii conservate, lapte și parmezan. Multora le-a placut foarte mult acest sos. 361 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 73% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ sos bolognese autentic , macaroane la cuptor cu sos bolognese și cel mai bun sos bolognese .
Instrucțiuni
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și gătește și amestecă morcovii, ceapa și usturoiul până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Puneți carnea de vită în tigaie și gătiți și amestecați, rupând carnea pe măsură ce se gătește, până se rumenește.
Scurgeți excesul de grăsime din tigaie și turnați 1 cană de lapte. Aduceți la fiert, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când laptele este absorbit, aproximativ 15 minute.
Puneți amestecul de carne de vită într-un aragaz lent și setați aragazul la High. Amestecați roșiile zdrobite, pasta de roșii, sare, piper, busuioc, oregano și fulgi de ardei roșu și gătiți timp de 2 ore.
Amestecați 1/2 cană de lapte și parmezan, amestecați bine și gătiți încă 2 ore.