Yucca prăjită la foc
Yucca prăjită la foc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 543 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de pui, yucca și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare includ Vigor sau chicharrel cu yucca (coji de Yuccan și carne de porc), Chifle de Yucca (Pan de Yucca), și Supă de roșii prăjită la foc cu năut prăjit.
Instrucțiuni
Înfășurați fiecare yucca în 3 straturi de folie de aluminiu rezistentă.
Așezați pe cărbuni fierbinți. Prăjiți 1 oră sau până se înmoaie, întorcându-se după 30 de minute. Desfă-te.
Gatiti yucca la foc deschis, folosind clesti cu maner lung, pana cand pielea este innegrita. Mișto. Curățați și tăiați yucca în cuburi de 1 inch.
Topiți untul într-o tigaie mare; adăugați bulion de pui și condimente. Aduceți amestecul la fierbere; adăugați yucca. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 până la 15 minute.
Notă: pentru a vă pregăti în interior, înfășurați yucca în folie de aluminiu rezistentă.
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Folosind clești cu mâner lung sau o furculiță cu mâner lung, țineți yucca deasupra flăcării blatului cu gaz, rotind-o până când pielea se blakens. Se răcește. Cojile și se taie în cuburi de 1 inch. Procedați conform instrucțiunilor.