Vinete prăjite și roșii Subs

Vinete prăjite și roșii Subs
Vinetele prăjite și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,07 USD pe porție. O porție conține 854 calorii, 28G de proteine, și 65g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper, sub rulouri de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma fisticul, puteți urma acest fel principal cu Tort Blackberry Cloud cu fistic ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare sunt Subs De Vinete La Grătar Cu Mozzarellan Și Gem De Roșii, Submarine Speciale De Vinete, și Vinete Subs cu Provolone.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-o oală mică, încălziți aproximativ 1/2 cană din uleiul de măsline extravirgin cu usturoiul zdrobit, crenguțele de rozmarin și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Lăsați uleiul să se infuzeze la foc mic timp de câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Între timp, aranjați rafturi de răcire peste 2 foi de copt cu margini. Tăiați blaturile și fundul vinetelor și tăiați subțire vinetele și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Ungeți vinetele cu ulei condimentat, folosind o perie de patiserie și aranjați feliile pe 1 din rafturi. Aranjați roșiile feliate pe celălalt raft și condimentați atât vinetele, cât și roșiile cu sare și piper, după gust. Prăjiți până când vinetele sunt fragede și ușor zbârcite, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
6
În timp ce vinetele și roșiile se prăjesc, adăugați busuiocul, pătrunjelul, nucile, Parmigiano și sarea și piperul, după gust, într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt. Cu procesorul în funcțiune, transmiteți în flux aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin pentru a forma un pesto gros. Aranjați aproximativ 1/2 cană de frunze de rucola pe fiecare fund sub rulou. Se acoperă cu felii stratificate de vinete prăjite, mozzarella și roșii prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sub BunSub Bun
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Întindeți niște pesto pe blaturile ruloului și puneți-le la loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
8
Tăiați submarinele în jumătate și serviți.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista