Găluște de somon cu sos Curry de nucă de cocos

Găluște de somon cu sos Curry de nucă de cocos
Găluște de somon cu sos de Curry de nucă de cocos este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 379 calorii, 16g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână sos de pește, suc de lime, somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Găluște de porc curry verde thailandez în sos de nucă de cocos cu șalotă prăjită crocantă, Somon la grătar cu sos Curry de nucă de cocos thailandez, și Într-o clipă somon Atlantic cu sos de nucă de cocos Curry roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți grăsimea de porc în apă pentru a acoperi timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PorcGrăsime De Porc
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Se scurge, se lasă să se răcească și se toacă fin.
3
Tăiați somonul într-un zar mic. Puneți toate ingredientele, cu excepția pieilor wonton, într-un bol de amestecare și amestecați într-o direcție până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Întindeți o piele wonton în fața dvs. Puneți 1 linguriță de umplutură în centrul pielii. Îndepărtați marginile pielii cu apă și pliați în jumătate, apăsând marginile pentru a sigila. Apoi, cu marginea pliată orientată spre dvs., trageți colțurile inferioare direct în jos, pliați-le ușor unul peste altul și prindeți-le pentru a sigila. Găluștele rezultate ar trebui să arate ca un capac de asistentă medicală. Repetați până când a fost utilizată umplerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Aduceți o cantitate mare de apă la fierbere. Când fierbeți rapid, adăugați wontons (nu atât de mult încât apa să nu mai fiarbă, aproximativ jumătate) și gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până la opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
6
Scoateți, scurgeți și serviți peste sau cu sosul de Curry de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
7
Încălziți o cratiță și adăugați pasta de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Sote foarte scurt.
9
Adăugați laptele de nucă de cocos și bulionul de pui și fierbeți până când sosul se reduce cu o treime. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
În timp ce fierbeți găluștele, reîncălziți amestecul de lapte de nucă de cocos; adăugați sosul de pește și sucul de lămâie și, când găluștele sunt gata, stropiți sosul generos peste o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De PeșteSos De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Se presară cu cilantro proaspăt. Aranjați găluștele peste sos și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Face aproximativ 1 1/2 cupe

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista