Verdeață Ofilită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați verdeața ofilită. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 243 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați napi, usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Verdeață Ofilită, Verdeață Ofilită, și Verdeață Ofilită Peste Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Luați mai multe frunze la un moment dat și stivuiți-le una peste alta, apoi înfășurați-le strâns ca un trabuc și tăiați-le transversal cu un cuțit mare ascuțit pentru a produce benzi foarte subțiri, numite chiffonade.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Pregătiți o baie de gheață. Blanch verdele în apă clocotită timp de aproximativ 2 minute.
Scurgeți și scufundați verdele în baia de gheață pentru a opri gătitul.
Scurgeți și stoarceți uscat.
Între timp, combinați slănina tocată cu uleiul de măsline într-o tigaie mare de sote și încălziți până la fierbinte.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Aruncați chile uscat și usturoiul zdrobit și aruncați până se parfumează, încă aproximativ 2 minute.
Adăugați verdeața și aruncați la foc mare până când este ofilit și lucios, 3 până la 4 minute.
Scoateți chile și usturoiul, condimentați cu sare și piper și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;