Vase de ciocolata-portocala de Cr cca cu coaja de portocala confiata
Oale de ciocolată-portocale de Cr cca cu coajă de portocală confiată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 881 calorii, 14g de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ciocolată semidulce, apă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca garnitură. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vase de ciocolata-portocala de Cr cca cu coaja de portocala confiata, Vase de iaurt cu ciocolată de Creme cu coajă de portocală confiată, și Coaja De Portocala Confiata Acoperita Cu Ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind cojitorul de legume, îndepărtați partea portocalie a cojii din portocală în fâșii lungi.
Tăiați coaja pe lungime în benzi late de 1/8 inch. Se amestecă 3/4 cană zahăr și 3/4 cană apă într-o cratiță mică grea la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Adăugați coaja de portocală; se fierbe 15 minute.
Așezați restul de 1/4 cană de zahăr într-un castron mic. Folosind lingura cu fante, scoateți coaja din sirop și transferați-o în zahăr. Aruncă pentru a acoperi. Rece, se clatina ocazional. Acoperiți vasul și lăsați să stea la temperatura camerei peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați acoperit.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F. aduceți lapte, smântână, Grand Marnier, vanilie și coajă de portocală rasă pentru a fierbe într-o cratiță medie grea.
Adăugați ciocolată și amestecați până se topește și se omogenizează.
Bateți gălbenușurile și zahărul într-un castron mediu până la galben pal, aproximativ 2 minute.
Bateți amestecul de ouă în amestecul de ciocolată. Se strecoară în ceașcă de măsurare cu 2 căni.
Împărțiți amestecul între două căni de cremă de 8 uncii.
Așezați căni într-un vas mic de copt.
Adăugați suficientă apă în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor. Acoperiți bine vasul cu folie.
Coaceți până când crema este setată, aproximativ 40 de minute.
Scoateți cupele din apă în vas.
Se pune la frigider neacoperit până se răcește. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până la rece, aproximativ 6 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.) Se acoperă cu frișcă, se ornează cu coajă de portocală confiată și se servește.