Varză Specială De Bruxelles
Varza specială de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 133 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Un amestec de lapte, varză de Bruxelles, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Varza specială de Bruxelles a bunicii (nu veți spune Eeeewww), Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), și Kittencal ' s Roasted Brussels / varză de Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, călește migdalele în unt până se rumenesc ușor; pus deoparte. Într-o cratiță, gătiți varza de Bruxelles conform instrucțiunilor pachetului, adăugând cubul de bouillon în apă.
Între timp, într-o altă cratiță, combinați supa, laptele, pimientos, piperul și cimbru. Gatiti pana se incalzeste.
Scurgeți mugurii; se acoperă cu sosul de smântână și se amestecă ușor.