Vânează pui cu legume mediteraneene

Vânează carnea de pui cu legume mediteraneene necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 222 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Un amestec de sare de usturoi, ceapă, dovlecei și/sau dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Pui mediteranean cu legume prăjite, Legume Mediteraneene, și Legume Mediteraneene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați puiul pe fiecare parte cu sare și piper de usturoi.
Se pune în tigaie; gatiti 6 minute sa se rumeneasca, intorcand o data.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Așezați dovleceii și ceapa în tigaie. Gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă roșiile nedrenate.
Întoarceți puiul în tigaie. Acoperiți; reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 10 până la 12 minute sau până când puiul nu mai este roz în centre (165 grade F).
Serviți amestecul de legume peste pui.