Unt De Dovleac-Mere
Unt de dovleac-mere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 33 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, nucșoară, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Unt De Dovleac De Mere, Plăcintă Cu Unt De Mere-Dovleac, și Plăcintă Cu Dovleac Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți stafidele într-o cratiță de dimensiuni medii și turnați sucul de mere peste ele.
Se încălzește la foc mic până când stafidele se îngroașă, adăugând apă dacă se usucă. Când sunt plinuțe, curățați stafidele în suc. (Poate fi necesar să adăugați puțină apă pentru a face acest lucru; am folosit un blender manual și am amestecat dovleacul împreună cu stafidele.) Întoarceți stafidele curățate în tigaie și adăugați toate ingredientele rămase. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, aproximativ o ora. Face aproximativ 3 căni.