Unt De Arahide De Casă
Untul de arahide de casă ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 939 calorii, 40g de proteine, și 83g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,12 USD pe porție. 827 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de miere, ulei de arahide, arahide în coajă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Înghețată de unt de arahide de casă cu cupe de unt de arahide, Biscuiți Cu Unt De Arahide Cu Unt De Arahide De Casă, și Unt de arahide cu unt de arahide (cu opțiuni vegane și fără gluten).
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați alunele, sarea și mierea în vasul unui robot de bucătărie. Procesați timp de 1 minut. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Puneți capacul la loc și continuați să procesați în timp ce stropiți încet în ulei și procesați până când amestecul este neted, 1 1/2 până la 2 minute.
Așezați untul de arahide într-un recipient etanș și păstrați-l la frigider până la 2 luni.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Clătiți alunele sub apă rece pentru a îndepărta excesul de murdărie. Se usucă și se pune într-un castron mare și se aruncă cu uleiul de arahide și sarea până se acoperă bine.
Așezați pe 2 jumătăți de foi, asigurându-vă că le întindeți într-un singur strat. Prăjiți la cuptor timp de 30 până la 35 de minute, rotind tigăile la jumătatea gătitului. După ce scoateți alunele din cuptor, lăsați-le să se răcească ușor înainte de a mânca. Vor continua să" gătească " și să devină crocante pe măsură ce se răcesc.
Dacă folosiți arahide pentru a face unt de arahide, îndepărtați cojile și aruncați-le.
Îndepărtați pielea frecând alunele împreună în mâinile ținute peste un filator de salată, permițând arahidelor și cojilor să cadă în castron. Odată ce pielea a fost slăbită de toate arahidele, închideți filatorul de salată și rotiți până când toată pielea a fost separată de arahide.