Umplutură de aluat cu cârnați, mere și stafide aurii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de aluat cu cârnați, mere și stafide aurii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 394 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de mic dejun de porc în vrac, ceapă, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Umplutură de aluat cu cârnați de salvie și mere, Umplutură cu stafide aurii și nuci, și Salată de varză cu mere și stafide aurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți 350 F.
Răspândiți cuburile de pâine într-un singur stratpe o foaie de copt mare.
Coaceți până lapal auriu, amestecând ocazional, 15 până la 20 de minute.
Transferați pâinea într-un castron foarte mare.
Saut bucksausage în mare mare skilletover mediu - mare de căldură până la fiert prin, de rupere în bucăți mici cu spatele furcii, 8-10 minute. Folosind slottedspoon, transferați cârnații în castron cu cuburi de pâine.
Adăugați ceapa și țelina la picurăriîn tigaie; saut cca.până la maro auriu, aproximativ 12 minute.
Transferați în castron cu cârnați de pâineamestec (nu curățați tigaia).
Se topește 2 linguri de unt în acelașikillet la foc mediu-mare.
Se adaugă mere; saut până la licitație, aproximativ 10 minute.
Se adaugăcastron cu amestec de pâine; se amestecă în stafide.
Topiți restul de 2 linguri de untîn aceeași tigaie la foc mic.
Adăugați 2linguri de salvie; se amestecă 30 de secunde.
Adăugați sagebutter la castron cu amestec de pâine-cârnați;aruncați pentru a amesteca. Se condimentează umplutura cu sare șiproaspăt măcinat piper negru. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 buc.F. Unt generos 15 x 10 x 2 inch vas de copt din sticlă.
Bateți bulionulși ouăle într-un castron mediu; adăugați la umplutși aruncați pentru a amesteca.
Transferați la coacerea pregătităfel de mâncare.
Coaceți umplutura descoperită până când partea superioară este aurie și crocantă în pete, 45 de minute până la 1 oră.
Lăsați să stea 10 până la 15 minute și serviți.