Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Turcia cu Ancho Adobo ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 22 și costă 1,01 USD pe porție. O porție conține 395 calorii, 47G de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de ardei iute ancho, orez, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Curcan Cu Ancho Rub, Curcan Cu Sos Ancho-Portocaliu, și Ancho Chile & Turcia Boluri.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Gatiti slanina in tigaie mare pana cand este crocanta. Folosiți lingura cu fante pentru a îndepărta slănina din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoi, țelină, stafide, cimbru și 1 cană suc de portocale în tigaie; se amestecă. Gatiti 5 min.; se amestecă orezul și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se ia de pe foc; se răcește 15 min.
5
Îndepărtați gâtul și măruntaiele din cavitățile curcanului; aruncați. Picioarele libere din poziția ascunsă, dar nu tăiați banda de piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6
Așezați curcanul, pieptul în sus, pe raft în tigaie. Umpleți curcanul cu amestec de orez; periați cu ulei. Acoperiți pieptul liber cu folie pentru a preveni supra-încovoierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Coaceți curcanul 3 ore 45 min. Între timp, amestecați sucul de portocale rămas, sosul de grătar, ardeii și oregano în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Periați curcanul cu 1/3 cană amestec de sos de grătar; coaceți, neacoperit, 30 min. sau până când se termină (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați curcanul să stea 15 min. înainte de sculptură. Între timp, îndepărtați excesul de grăsime din picăturile de curcan și turnați în cratiță; adăugați amestecul de sos de grătar rămas. Se aduce la fierbere, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
10
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt