Tuiles de parmezan cu salată de roșii de moștenire
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da tuiles parmezan cu obiecte de familie salata de rosii un try. O porție conține 9 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Dacă aveți brânză parmigiano-reggiano, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fripturi de mămăligă parmezan cu roșii de moștenire - salată de porumb și Cri, Salată de roșii și Avocado feliate cu busuioc și parmezan ras, și Salată de salată de unt cu tuiles de parmezan și migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 și tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, combinați brânza Parmigiano-Reggiano cu untul, făina și un vârf generos de piper și zdrobiți ingredientele până se formează un aluat. Formați aluatul într-un jurnal de 4 inci.
Tăiați jurnalul în 12 felii egale și aranjați feliile pe foaia de copt. Folosind degetele, apăsați feliile în runde de 1 1/2 inci.
Coaceți tuiles pe cel mai mic raft din cuptor timp de aproximativ 7 minute, rotind tigaia la jumătatea coacerii, până când tuiles sunt maro auriu și sfârâit.
Lăsați tuiles să se răcească complet, apoi transferați-le pe o hârtie pentruplacă subțire și ștergeți excesul de grăsime.
Într-un castron mic, aruncați roșiile cu arpagic, tarhon și ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Puneți salata peste tuiles și serviți imediat.