Trufe De Cafea-Rom
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați trufele de cafea-rom. Această rețetă servește 36. O porție conține 86 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați espresso, unt, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Cană tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos, și Cafea cu gheață de nucă de cocos ... cu mini gogoși de cafea glazurate cu ciocolată.
Instrucțiuni
Topiți 1/2 din ciocolată într-un cazan dublu peste apă fierbinte. De pe foc, bateți untul, apoi gălbenușurile de ou, espresso și rom; la frigider până la ferm, aproximativ 1 oră.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie de ceară.
Rulați lingurițe rotunjite din amestecul de ciocolată în bile; așezați-le pe foaia de copt. Se da la frigider 1 ora.
Topiți ciocolata rămasă în cazanul dublu.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească, aproximativ 10 minute. Folosind o frigăruie, suliți fiecare trufetă, înmuiați-o în ciocolată și readuceți-o pe foaia de copt. Dați la frigider până când este gata de servit.