Triplă Curcan Cu Unt De Citrice
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Tripla curcan cu unt de citrice ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 810 calorii, 105g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, curcan, portocaliu și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Bare Triple De Citrice, Cheesecake Triplu-Citrice, și Tort Triplu De Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Lăsați curcanul să stea la temperatura camerei, acoperit, timp de 30 de minute pentru a ajunge la temperatură înainte de pregătire.
Zest și suc de lamaie, lime și portocaliu. Rezervați sucul pentru o altă utilizare și puneți coaja deoparte.
Se amestecă untul cu coaja de citrice și sare și piper după gust. Frecați untul condimentat peste tot curcanul, în interior și în exterior, precum și sub piele.
Puneți coaja de citrice și prazul în cavitate. Legați picioarele și puneți curcanul, cu pieptul în sus, pe raft într-o tigaie.
Turnați 2 căni de apă în tigaie și prăjiți, ungând cu sucurile de tigaie la fiecare 15 până la 20 de minute. Gatiti pana cand temperatura interna preluata din partea cea mai groasa a coapsei este de 170 de grade F, 15-20 de minute pe kilogram.
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l să se odihnească 20 de minute înainte de a ciopli. Rezervați aproximativ 1 1/2 căni de curcan și 1/2 cană de picături de tigaie pentru o altă utilizare, dacă doriți, cum ar fi rețeta rotundă 2 plăcintă de Ziua Recunoștinței.