Tortul de Crab al lui Bart ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 108 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, ulei, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Bart ' s Ultimate BLT, Bad Bart Negru Jambalaya, și Supa de fasole neagră a lui Bart pentru doi.
Instrucțiuni
1
Se amestecă crema de brânză, 1/4 cană de maioneză, ouă și suc de lămâie într-un castron mediu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Avocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi M&M's
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați carne de crab, pesmet, ardei și ceapă; se amestecă bine. Formați în 16 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Crabmeat
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Gatiti untul si uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați chiftele de crab; gatiti 4 pana la 5 min. pe fiecare parte sau până când sunt ferme și se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
5
Se amestecă muștarul și maiaua rămasă până se amestecă.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.