Tortul de ciocolată al mamei

Tortul de ciocolată al mamei
Tortul de ciocolată al mamei ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 472 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, ciocolată, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, Orezul spaniol al mamei, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unt și făină două tigăi rotunde de 8 pe 1 1/2 inch. Căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Într-un castron mediu, cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
3
Într-o cratiță medie, combinați zahărul cu 2 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare și se amestecă până se dizolvă zahărul; apoi se toarnă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Adăugați ciocolata și untul și lăsați să stea, amestecând ocazional, până se topesc și se răcesc ușor. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
UntUnt
5
Bateți ouăle în amestecul de ciocolată la viteză medie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
OuăOuă
6
Adăugați ingredientele uscate dintr-o dată și bateți la viteză medie până se omogenizează. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite și coaceți timp de aproximativ 25 de minute, sau până când partea superioară revine când este presată ușor și un tester de tort iese curat. Răciți prăjiturile în tigăi timp de aproximativ 25 de minute, apoi inversați-le pe un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Puneți o prăjitură, cu partea dreaptă în sus, pe un platou de servire. Folosind o spatulă metalică, întindeți o treime din glazura de ciocolată uniform peste tort. Acoperiți cu al doilea tort și înghețați partea superioară și părțile laterale cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
GlazuraGlazura
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista