Tort Ușor De Whisky
Tort whisky ușor ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1180 calorii, 15g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, whisky, budincă instantanee vanillan și amestec de umplutură de plăcintă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Bundt de whisky de ciocolată cu sos de caramel de whisky, Prăjituri Ușoare De Whisky, și Cupcakes de cidru tare cu mere de whisky Caramel și cremă de unt de whisky (+ o zi de naștere pe blog!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Spray 9 (5x3-inch) tigaie pâine cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, amestecul de budincă, laptele, uleiul, 1/4 cană de whisky și ouăle cu mixer electric la viteză medie 5 minute.
Adăugați 2 căni de nuci; bate 1 minut (aluatul va fi foarte gros). Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Scoateți din cuptor; așezați pe rafturi de răcire.
În timp ce prăjiturile sunt încă calde, într-un alt castron mare, bateți untul topit, 1 1/2 căni de whisky și zahărul pudră cu biciul până se omogenizează. În castron mic, rezervați 1 1/2 căni glazură pentru într-un castron mic; pus deoparte.
Cu frigarui de bambus, faceți găuri în fiecare tort.
Se toarnă o parte din glazura rămasă peste blaturile de prăjituri; lăsați să se înmoaie în 1 minut. Repetați până când toată glazura s-a înmuiat în prăjituri.
Pentru a rezerva 1 1/2 cesti de glazura, adaugati 2 cani de nuci. Lingura amestec de nuc peste topuri de prăjituri. Se răcește complet, 45 până la 60 de minute.