Tort surpriză în interiorul independenței
Tortul Surprise Inside Independence durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 1358 de calorii , 7 g de proteine și 68 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,61 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 185 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați ulei vegetal, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Budincă de pâine cu ciocolată cu pere Surprise , Cupe pentru brownie cu ciocolată Oreo N' Chip Chip Cookie Fudge și surpriză slurpy .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Pulverizați 3 tavi de 9 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bate amestecul de tort, amestecul de budincă instant, apa, uleiul vegetal și ouăle împreună cu un mixer electric pentru a forma un aluat fin. Împărțiți aluatul în mod egal în 3 boluri mai mici; nuanță un vas la nuanța dorită de roșu și unul la nuanța dorită de albastru.
Turnați fiecare bol într-o tavă de tort pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile sunt întărite și o scobitoare introdusă în centrul prăjiturii iese curată, 10 până la 15 minute. Prăjiturile vor începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigăilor când sunt gata.
Scoateți prăjiturile, lăsați-le să se răcească aproximativ 10 minute în tavi, apoi turnați-le pe 3 bucăți separate de folie de plastic așezate pe o suprafață de lucru pentru a termina răcirea.
În timp ce prăjiturile se răcesc, bateți într-un castron mare cu un mixer electric, shorteningul cu aromă de unt, untul, sarea și extractul de imitație de vanilie, până devine cremos.
Se amestecă câte 1 cană de zahăr de cofetarie, batând bine fiecare ceașcă înainte de a adăuga următoarea.
Amestecați smântâna, câte 1 sau 2 linguri o dată, până când glazura este netedă și tartinabilă.
Pentru a decora, ridicați stratul roșu folosind folie de plastic și întoarceți ușor și puneți-l pe o farfurie de tort.
Îndepărtați folie de plastic. Înghețați generos partea de sus a prăjiturii roșii, apoi puneți deasupra prăjitura albastră. Înghețați stratul albastru, apoi acoperiți cu prăjitura albă; folosiți glazura rămasă pentru a îngheța partea de sus și părțile laterale ale tortului.