Tort Mexican Mocha Bundt

Tort Mexican Mocha Bundt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Mexican Mocha Bundt. O porție conține 498 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de granule de cafea espresso instant, chipsuri de ciocolată, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Mocha Bundt, Tort De Vodcă Mocha Bundt, și Tort De Mentă Mocha Bundt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Combinați 1/2 pachet de amestec de budincă de vanilie cu 1 cană de lapte într-un castron și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Instant De Budincă De VanilieAmestec Instant De Budincă De Vanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Puneți 1/2 pachet de amestec de budincă de vanilie, amestec de tort, ulei vegetal, ouă, 1 cană de lapte, scorțișoară, lichior de cafea și 1 lingură de granule de cafea instant într-un bol de amestecare. Bateți cu un mixer electric la minim până când se combină, aproximativ 30 de secunde, apoi bateți la maxim timp de 2 minute. Îndoiți ușor chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea InstantCafea Instant
Amestec Instant De Budincă De VanilieAmestec Instant De Budincă De Vanilie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Ulei VegetalUlei Vegetal
Amestec De TortAmestec De Tort
ScorțișoarăScorțișoară
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită pentru tort. Lingurați budinca de vanilie într-un strat uniform peste partea superioară a aluatului, presărați cu 1/2 lingură de granule de cafea instant și acoperiți cu restul aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea InstantCafea Instant
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 5 minute și inversați pe o farfurie. Se răcește încă 5 minute și se pudrează cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista