Tort galben cu glazură de ciocolată și blat Caramel
Tort galben cu glazură de ciocolată și Caramel de top ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 10 porții cu 767 calorii, 10g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 272 de fani. Un amestec de făină, sirop de porumb, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort galben cu glazură de ciocolată, Tort Galben Cu Glazură De Ciocolată, și Tort galben cu glazură de ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți două tigăi rotunde de 8 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pregătiți aluatul de tort: într-un castron, amestecați făina, praful de copt și sarea. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul până se omogenizează, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați zahărul și continuați să bateți până când amestecul devine pufos, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
4
Adăugați ouăle, unul câte unul, având grijă ca fiecare să fie complet integrat înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Adăugați coaja de lămâie și sucul de lămâie și apoi amestecul de făină și amestecați până se omogenizează complet. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6
Coaceți tortul: împărțiți aluatul între tigăile pregătite pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți până când centrele sunt ferme și vârful unui cuțit mic iese curat atunci când străpunge centrul fiecărui tort, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Scoateți din cuptor, desfaceți prăjiturile și lăsați să se răcească bine pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Faceți glazura: într-un castron mediu, combinați ciocolata, zahărul și sarea. Într-o cratiță medie, aduceți smântâna și vanilia la foc mic, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se toarnă peste ciocolată și se amestecă până se topește toată ciocolata. Bateți ușor feliile de unt. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Înghețați tortul: când glazura este rece, bateți glazura în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru a-l ușura, 1 până la 2 minute. Împărțiți fiecare tort pe jumătate orizontal, astfel încât să aveți 4 straturi egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Puneți primul strat de tort pe un suport așezat peste o foaie de copt, tăiat cu fața în sus. Înghețați stratul și cele rămase, stivuindu-le îngrijit și uniform unul peste celălalt. Înghețați și întregul exterior al tortului. Dați-l la frigider cel puțin 30 de minute, astfel încât să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
13
Faceți caramelul: într-o tigaie mare, încălziți zahărul și siropul de porumb la foc mic până când zahărul se topește și capătă o culoare caramel. Rotiți ușor zahărul în tigaie în timp ce gătește, astfel încât să se rumenească uniform. Luați tigaia și turnați caramelul peste vârful tortului, lăsându-l să picure pe părțile laterale și pe tigaia de dedesubt. Este normal ca caramelul fierbinte să topească ușor glazura. Încercați să-l turnați într-un strat cât mai uniform și mai subțire peste tort. Distreaza-te cu ea! Dacă caramelul se răcește înainte de turnare, încălziți-l ușor la foc mic pentru a-l slăbi din nou. Lăsați toppingul de caramel să se răcească și să se întărească deasupra tortului, cu cel puțin 5 până la 10 minute înainte de servire sau până la 1 oră. A nu se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
Culoare Caramel
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Se presară cu un vârf de sare Maldon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
15
Tăiați tortul: Nu voi minți. Acesta nu este un tort" îngrijit". Când sunteți gata să feliați, folosiți călcâiul unui cuțit pentru a sparge blatul de caramel înainte de a tăia felii. Caramelul poate fi puțin neuniform, dar întotdeauna am găsit oameni care îi plac atât de mult, nu contează. Acest tort este cel mai bine servit la temperatura camerei.