Tort de portocale și migdale
Tortul cu portocale și migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 268 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, firimituri de pâine, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, Tort de portocale cu migdale, și Tort De Migdale Portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați sucul de portocale, coaja de portocală rasă și firimiturile de pâine, adăugați migdalele măcinate și, dacă este disponibil, o lingură de apă de floare de portocal.
Bateți gălbenușurile cu zahărul și sarea până aproape albe.
Se adaugă la primul amestec. Îndoiți albușurile bătute rigid.
Se toarnă într-o tigaie pătrată, unsă cu unt și presărată cu firimituri de pâine și se coace într-un cuptor moderat la 350 F pentru aproximativ 40 de minute.
Se răcește, iar când se răcește, întoarceți tortul și acoperiți partea superioară cu frișcă (aproximativ 1/3 cană). Foarte bun și ușor.