Tort De Nucă De Morcov

Tort De Nucă De Morcov
Tortul cu nucă de morcov este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 688 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr de cofetărie, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Morcovi Și Nuci, Tort De Morcovi Cu Nuci, și Tort De Pâine Cu Nucă De Morcov.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie rotundă de 10 inci. Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si sarea, dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, cremă împreună 1 cană de unt, zahăr brun și zahăr alb. Se amestecă ouăle și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ingredientul uscat cernut, amestecați bine. În cele din urmă, pliați nucile, stafidele și morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
StafideStafide
NuciNuci
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, până când un tester iese curat. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se răsturna pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Pentru a face glazura, într-un castron mediu, bateți împreună crema de brânză, vanilia, 1/2 cană de unt și zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se întinde peste tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista