Tort de migdale cu sos de zmeură
Tortul de migdale cu sos de zmeură este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12. O porție conține 254 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zmeură, ouă, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Migdale Cu Zmeură, Cheesecake de migdale cu sos de zmeură, și Orez de migdale cu sos de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia 8-in. tigaie rotundă cu hârtie pergament; acoperiți hârtia cu spray de gătit și puneți-o deoparte.
Într-un castron mare, combinați pasta de migdale, 3/4 cană zahăr și unt; bate 2 minute până se omogenizează. Bateți ouăle, lichiorul și extractul.
Combinați făina și praful de copt; se adaugă la amestecul cremos doar până se combină.
Răspândiți în tigaie pregătită.
Se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Inversați tortul pe placa de tort; îndepărtați hârtia pergament.
Se presară cu zahăr de cofetărie.
Așezați zmeura într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până la piure. Tulpina, rezervarea sucului; aruncați semințele. Într-o cratiță mică la foc mediu, gătiți sucul de zmeură și zahărul rămas timp de 15-18 minute sau până când amestecul se reduce la 1/4 cană.