Tort de mâncare înger al străbunicii Pearl cu piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu mâncare înger al străbunicii Pearl cu piersici. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 433 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină de tort, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort de mâncare înger al străbunicii Pearl cu piersici, Tort de piersici la grătar și Angel Food cu sos de vin roșu, și Piersici La Grătar Și Tort De Mâncare Înger Cu Rețetă De Sos De Vin Roșu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-un mixer electric în picioare, bateți albușurile la viteză medie până se spumează.
Adăugați crema de tartru și sare și bateți până se formează vârfuri tari. Bateți în 2 1/2 căni de zahăr, câteva linguri la un moment dat, până când sunt netede și lucioase, aproximativ 4 minute.
Transferați albușurile într-un castron mare și lat. Folosind o sită fină, cernem treptat făina peste albușurile de ou, împăturind ușor făina cu o spatulă. Îndoiți extractele de vanilie și migdale. Răsturnați aluatul de tort într-o tigaie de tort cu mâncare înger de 10 inci. Folosind un cuțit de masă, feliați aluatul de tort de mai multe ori pentru a elibera orice bule de aer. Atingeți tigaia pentru tort o dată sau de două ori pe o suprafață plană.
Coaceți tortul în centrul cuptorului timp de 20 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 350 și coaceți tortul cu aproximativ 35 de minute mai mult, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Inversați tigaia pe gâtul unei sticle de vin și lăsați tortul să se răcească complet.
Între timp, aruncați piersicile cu restul de 1/2 cană de zahăr și dați-le la frigider, amestecând ocazional, până când sunt suculente, timp de cel puțin 1 oră sau până la 4 ore.
Pentru a slăbi tortul, treceți un cuțit cu lamă subțire în jurul părții laterale și a tubului tigaiei. Desfaceți tortul și transferați-l pe un platou.
Tăiați tortul în pene și serviți cu piersicile și frișca.