Tort de condimente de morcov-mere cu glazură de unt rumenit

Tort de condimente de morcov-mere cu glazură de unt rumenit
Tortul de condimente de morcov-mere cu glazură de unt rumenit necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 301 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort de condimente, uleiul de canolan, zahărul pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de condimente de morcov-mere cu glazură de unt rumenit, Tort francez cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit, și Tort de lire de ulei Canolan cu glazură de unt rumenit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti tortul, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mică timp de 1 minut sau până când se combină bine.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul de tort în amestecul de zară; bateți la viteză medie 1 minut sau până când este bine amestecat. Se amestecă morcovul și mărul până se combină. Împărțiți aluatul uniform între tigăile rotunde de 3 (8 inci) acoperite cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Răciți prăjiturile în tigăi pe un suport de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți prăjiturile din tigăi; se răcește complet pe suportul de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Pentru a pregăti glazura, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic; gătiți 6 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând frecvent. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Combinați untul rumenit, 1 1/2 căni de zahăr pudră, cremă de brânză, lapte, vanilie și sare într-un bol mediu; bateți cu un mixer la viteză mică 2 minute sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Pentru a asambla tortul, Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; întindeți 1/4 cană glazură peste stratul de tort. Se acoperă cu al doilea strat și se întinde cu glazură de 1/4 cană. Sus cu al treilea strat. Amestecați restul de 1/2 cană de zahăr pudră în glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Întindeți glazura rămasă deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Se presara cu nuci pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista