Tort De Ciocolată-Alune
Torta de ciocolată-alune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 100 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină, zahăr pudră, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Încercați Ciocolata Alune Torte, Ciocolata Alune Torte, și Ciocolata Alune Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit și presărați cu 2 lingurițe de făină.
Așezați alunele într-o tigaie antiaderentă medie. Gatiti la foc mediu 6 minute sau pana se prajeste usor, amestecand frecvent. Întoarceți nucile pe un prosop.
Rolați prosopul; frecați pielea. Mișto.
Așezați alunele într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat grosier.
Adăugați 3 linguri de făină; procesați până la măcinat fin.
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați 1 cană de zahăr granulat și următoarele 6 ingrediente (zahăr prin 3 albușuri) într-un castron mare; se amestecă bine cu un bici.
Adăugați amestecul de alune și amestecați bine. Bateți 7 albușuri la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 3 linguri de zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți o treime din amestecul de albuș de ou în amestecul de cacao; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Puneți lingura în tigaia pregătită cu formă de arc.
Coaceți torte la 350 timp de 40 de minute sau până când este setat; se răcește torte pe un suport de sârmă.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Aranjați zmeura deasupra torte și Cerneți zahărul pudră peste zmeură.