Tort De Ciocolată Albă-Migdale

Tort De Ciocolată Albă-Migdale
Torta de ciocolată albă-migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 467 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați batoane de copt cu ciocolată, vanilie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Ciocolată Cu Migdale, Tort De Ciocolată Cu Migdale, și Tort De Ciocolată Cu Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 325 F. grăsime de jos și partea laterală a 9 - sau 10-inch springform pan cu scurtarea; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Așezați migdalele pe foaia de cookie-uri unsuroase; coaceți 4 până la 7 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor. Rezervați 2 linguri de migdale pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Așezați migdalele rămase în robotul de bucătărie sau în blender. Acoperiți; procesați până când migdalele sunt măcinate; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți 1/2 cană de unt și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Adăugați ouă pe rând, bătând cu viteză mare după fiecare adăugare până se omogenizează și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Adăugați lapte, lichior, 1 linguriță de vanilie, amestecul de făină și migdalele măcinate; bate la viteză medie până se omogenizează. Se amestecă 6 uncii de ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Făină De MigdaleFăină De Migdale
LichiorLichior
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
7
Întindeți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când centrul revine când este ușor atins și partea superioară este rumenită uniform. Se răcește 15 minute; scoateți partea din tigaie. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți 4 uncii de ciocolată albă și apă clocotită la foc mic, amestecând constant, doar până când ciocolata este topită. Se amestecă 1 linguriță de vanilie; se răcește la temperatura camerei. Într-un castron mare, bateți 3/4 cană de unt la viteză medie până devine pufos. Bateți treptat în amestecul de ciocolată albă răcit și zahărul pudră până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
10
Rulați cuțitul lung sub tort pentru a slăbi din partea de jos a tigaiei; transferați pe placa de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
11
Răspândiți glazura peste partea și partea superioară a torte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Se ornează cu migdale prăjite rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista