Tort De Ciocolată Albă-Migdale
Torta de ciocolată albă-migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 467 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați batoane de copt cu ciocolată, vanilie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Ciocolată Cu Migdale, Tort De Ciocolată Cu Migdale, și Tort De Ciocolată Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 325 F. grăsime de jos și partea laterală a 9 - sau 10-inch springform pan cu scurtarea; ușor făină.
Așezați migdalele pe foaia de cookie-uri unsuroase; coaceți 4 până la 7 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor. Rezervați 2 linguri de migdale pentru garnitură.
Așezați migdalele rămase în robotul de bucătărie sau în blender. Acoperiți; procesați până când migdalele sunt măcinate; pus deoparte.
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți 1/2 cană de unt și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până devine pufos.
Adăugați ouă pe rând, bătând cu viteză mare după fiecare adăugare până se omogenizează și se amestecă.
Adăugați lapte, lichior, 1 linguriță de vanilie, amestecul de făină și migdalele măcinate; bate la viteză medie până se omogenizează. Se amestecă 6 uncii de ciocolată albă.
Întindeți aluatul în tigaie.
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când centrul revine când este ușor atins și partea superioară este rumenită uniform. Se răcește 15 minute; scoateți partea din tigaie. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți 4 uncii de ciocolată albă și apă clocotită la foc mic, amestecând constant, doar până când ciocolata este topită. Se amestecă 1 linguriță de vanilie; se răcește la temperatura camerei. Într-un castron mare, bateți 3/4 cană de unt la viteză medie până devine pufos. Bateți treptat în amestecul de ciocolată albă răcit și zahărul pudră până se omogenizează.
Rulați cuțitul lung sub tort pentru a slăbi din partea de jos a tigaiei; transferați pe placa de servire.
Răspândiți glazura peste partea și partea superioară a torte.
Se ornează cu migdale prăjite rezervate.