Peste noapte Eggnog Streusel tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de cafea cu ouă peste noapte cu glazură Nog, Tort De Cafea Peste Noapte Cu Afine Și Ouă, și Tort De Cafea Streusel Cu Unt Peste Noapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți fundul numai al tăvii dreptunghiulare, 13x9x2 inci, cu scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de Topping Streusel cu furculița până se sfărâmă; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un castron mare, bateți 1 cană zahăr granulat și 1/2 cană unt cu mixer electric la viteză medie sau amestecați cu lingura. Bateți în 1 cană de ouă, smântâna, extractul de rom și ouăle până se omogenizează. Se amestecă 2 1/2 căni de făină, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Bicarbonat De Sodiu
Extract De Rom
Smântână
Unt
Lichior De Ouă
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Presărați streusel Topping peste aluat. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore.
6
Încălziți cuptorul la 177°.descoperiți tigaia; coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
7
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele glazurii de ouă până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Ouă
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Stropiți peste tortul cu cafea. Pentru porții, tăiați în 5 rânduri cu 3 rânduri.