Dacă 37 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul cu strat de dovleac-Praline ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă servește 28. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica rece bici biciuit topping, ouă, apă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Cu Strat De Pralină De Ciocolată, Tort Cu Strat De Ciocolată-Pralină, și Tort Cu Strat De Pralină De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Linia 2 (9 inci) Tigăi rotunde cu pergament; pulverizați cu spray de gătit. Unt cu microunde și 3/4 cană zahăr în castron cu microunde la 2 min.; se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Resturi Proaspete
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă în tigăi pregătite; înclinați tigăile pentru a acoperi uniform fundul. Rezervați 1 Lingură. nuci; presărați nucile rămase peste amestecul de unt în tigăi. Bateți amestecul de tort, dovleacul, apa, uleiul și ouăle într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează; se toarnă peste nuci în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Resturi Proaspete
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Cum Ar Fi M&M's
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți 26 până la 28 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min. Slăbiți prăjiturile din părțile laterale ale tigăilor cu cuțit. Răsturnați prăjiturile pe rafturi de sârmă; îndepărtați ușor tigăile și pergamentul. Se răcește complet prăjiturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Bateți crema de brânză, laptele și zahărul rămas într-un castron mediu cu mixerul până se omogenizează. Se amestecă ușor biciul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Stivați straturile de tort, cu părțile praline în sus, pe farfuria de servire, răspândind jumătate din amestecul de brânză cremă între straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Praline
7
Întindeți amestecul de brânză cremă rămas deasupra tortului; se presară cu nuci rezervate.