Prune Cake durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 16 și costă 45 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 277 de calorii . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână prune, făină, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 26% . Caserola cu carne de vită și prune , pâine pentru micul dejun cu prune și prăjitură cu 7 mai multe... Un tort vintage de vis făcut slab sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Adăugați uleiul, zara și ouăle; amestecati bine. Încorporați prunele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Căpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
4
Coaceți la 325° timp de 40-45 de minute sau până se termină testele de prăjitură.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
5
Scoateți din cuptor și faceți găuri în partea de sus a prăjiturii cu o frigărui de lemn sau cu o fură. Combinați imediat ingredientele pentru glazură într-o cratiță. Se aduce la fierbere si se fierbe 2 minute, amestecand continuu; turnați glazura fierbinte peste prăjitura caldă. Se răcește în tigaie.