Tort cu mâncare înger și rulou cu cremă de căpșuni

Tort cu mâncare înger și rulou cu cremă de căpșuni
Nevoie de o desert fără gluten? Tortul cu mâncare înger și ruloul cu cremă de căpșuni ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 335 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Allrecipes are 18 fani. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr de cofetărie, căpșuni și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Căpșuni și cremă Angel Food Cake Roll, Căpșuni și cremă Angel Food Cake Roll, și Căpșuni Înger Alimente Tort Inghetata.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie de jeleu de 17x11 3/8x3 / 4 inci; tapetați fundul cu hârtie cerată. Cerneti 2 linguri de zahar de cofetari pe un prosop de bucatarie curat de cel putin aceeasi dimensiune ca tigaia cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Bateți amestecul de tort și apa rece cu un mixer electric la scăzut într-un vas mare de sticlă sau metal timp de 30 de secunde; creșteți la viteză medie și bateți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă 3/4 din aluat în tigaia pregătită pentru jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul este ferm la atingere, 15 până la 17 minute. Slăbiți tortul din tigaie și întoarceți-l pe prosopul cu făină; îndepărtați hârtia cerată. Tăiați cu atenție orice margini rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Rotiți tortul în prosop, începând de la capătul îngust; se răcește pe o grătar cu cusătura în jos timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Aruncați căpșunile feliate cu 2 linguri de zahăr de cofetărie într-un castron până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Bateți smântâna într-un vas de sticlă sau metal până se spumează. Adăugați treptat 1 1/2 linguri de zahăr de cofetărie, continuând să bateți până se formează vârfuri moi. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: frisca va forma movile moi. Măsurați 1 1/2 căni de frișcă și dați deoparte. Îndoiți căpșunile feliate în frișca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Desfaceți tortul răcit și întindeți amestecul de frișcă de căpșuni pe tort, lăsând la vedere marginea tortului de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
9
Rotiți tortul (fără prosop) în jurul stratului de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
10
Transferați tortul rulat, cu cusătura în jos, pe un platou de servire.
11
Se amestecă colorantul alimentar în 1 1/2 căni de frișcă rezervate până la roz. Înghețați exteriorul tortului rulat cu frișcă roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
12
Se ornează cu căpșuni întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista