Tort Cu Ganache De Ciocolată

Tort Cu Ganache De Ciocolată
Tortul cu Ganache de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 16 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 624 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. 269 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată, Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată, și Tort de dovlecei cu ciocolată din cereale integrale 100% cu Ganache de ciocolată cu miere de iaurt grecesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 3 (7 sau 8 inci, adâncime de 2 inci) Tigăi rotunde pentru tort și funduri de linie cu runde de ceară sau hârtie pergament. Hârtie de unt și tigăi de praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Bateți împreună apă, cacao și pudră de espresso până se omogenizează, apoi amestecați laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Bateți împreună untul și zahărul brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până devine pufos, apoi adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați amestecul de făină și amestecul de cacao în loturi, începând și terminând cu făină și amestecând la viteză mică până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6
Împărțiți aluatul între tigăi (aproximativ 2 1/3 căni pe tigaie), netezind blaturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți în mijlocul cuptorului până când un tester iese curat, 30 până la 35 de minute pentru tigăi de 7 inci sau 20 până la 25 de minute pentru 8 inci. Se răcește în tigăi pe un raft 30 de minute, apoi se inversează pe rafturi, se îndepărtează hârtia și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Aduceți smântâna la foc mic într - o cratiță de 3 până la 4 litri și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Bateți în ciocolată până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Transferați ganache într-un castron și răciți, acoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă, dar se întinde, aproximativ 4 ore. (Dacă ganache devine prea gros, lăsați să stea la temperatura camerei până se înmoaie ușor.)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Aranjați 1 strat pe un suport sau o farfurie pentru tort și întindeți 2/3 cană ganache uniform peste el. Se acoperă cu un alt strat de tort și 2/3 cană ganache, răspândind uniform, apoi al treilea strat de tort. (Răciți ganache dacă este necesar pentru a păstra o consistență tartinabilă.) Răciți tortul până când umplutura de ganache este fermă, aproximativ 1 oră. Păstrați ganache rămas la o consistență tartinabilă, refrigerare atunci când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
2
Întindeți un strat subțire de ganache deasupra și părțile laterale ale tortului pentru a sigila firimiturile, apoi răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
3
Întindeți ganache rămas uniform deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1
* Straturile de tort pot fi făcute cu 1 zi înainte, răcite complet, apoi răcite, învelite bine în folie de plastic.* Ganache poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 2 până la 3 ore pentru a se înmuia până la o consistență tartinabilă.* Acest tort poate fi făcut și în tigăi rotunde de 2 (8 inci, 2 inci adâncime). Împărțiți straturile pe orizontală, apoi folosiți 1/2 cană ganache între straturi.* Tortul asamblat se păstrează, acoperit și răcit, 3 zile. saruturi bezea cu pasiune-fructe nebun
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista