Tort Cu Foi De Cartofi Dulci
Această rețetă servește 12 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 498 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați portocale, condimente de plăcintă cu dovleac, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Foi De Cartofi Dulci # SundaySupper, Tort cu foaie de cartofi dulci cu glazură de brânză cremă de slănină, și Tacos Cu Foaie De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați doar partea inferioară a tigaiei de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Radeți coaja de portocală pentru a obține aproximativ 1 1/2 linguri; pus deoparte pentru glazură. Strângeți portocala pentru a obține 1/3 până la 1/2 cană de suc.
Puneți sucul într-un castron mare.
Pentru a castron cu suc de portocale, adăugați ingredientele rămase de tort. Bate cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, apoi la viteză medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet pe raftul de răcire, cel puțin 1 oră.
În castron mediu, bateți ingredientele de glazură până se omogenizează.
Se întinde pe tort. Păstrați tortul în frigider.