Această rețetă servește 12 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 498 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați portocale, condimente de plăcintă cu dovleac, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Foi De Cartofi Dulci # SundaySupper, Tort cu foaie de cartofi dulci cu glazură de brânză cremă de slănină, și Tacos Cu Foaie De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați doar partea inferioară a tigaiei de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Radeți coaja de portocală pentru a obține aproximativ 1 1/2 linguri; pus deoparte pentru glazură. Strângeți portocala pentru a obține 1/3 până la 1/2 cană de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Glazură
Suc
3
Puneți sucul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Pentru a castron cu suc de portocale, adăugați ingredientele rămase de tort. Bate cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, apoi la viteză medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet pe raftul de răcire, cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
7
În castron mediu, bateți ingredientele de glazură până se omogenizează.