Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Tortul cu firimituri de afine ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 350 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți scorțișoară, ouă, afine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Tort Cu Firimituri De Afine, Tort Cu Firimituri De Afine, și Tort Cu Firimituri De Afine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți împreună făina, 1 cană de zahăr, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și nucșoara într-un castron. Amestecați 1 1/2 bețe de unt în făină cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie doar până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Unt
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
3
Transferați 1 1/2 căni de amestec de făină într-un alt bol pentru topping de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați restul de 2 linguri de unt și restul de 2 linguri de zahăr la toppingul de pesmet, apoi amestecați cu vârful degetelor până se formează bulgări mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
5
Bateți împreună ouăle, smântâna și vanilia, apoi adăugați la amestecul de făină rămas, amestecând până când se combină. Îndoiți afinele și întindeți aluatul, distribuind uniform fructele de pădure, într - o tigaie unsă cu unt de 13 pe 9 pe 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Smântână
Fructe De Padure
Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
6
Presărați aluatul uniform cu topping de pesmet.
7
Coaceți în mijlocul cuptorului până când tortul este auriu și o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute. Se răcește tortul în tigaie pe un raft cu 20 de minute înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Frigarui
Tigaie
1
* Acest tort cu firimituri se mănâncă cel mai bine în ziua în care este făcut.