Tort Cu Chifle Cu Miere

Tort Cu Chifle Cu Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu miere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 452 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână smântână, ouă, nuci pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort din făină de porumb cu miere fără Gluten cu compot de căpșuni + frișcă cu miere, Tort Bundt cu miere cu caramel pecan cu miere, și Tort Dom cu ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți și făinați ușor tigaia de 13x9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, uleiul, ouăle și smântâna cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Amestec De TortAmestec De Tort
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Întindeți jumătate din aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
În castron mic, se amestecă împreună zahăr brun, nuci pecan și scorțișoară; se presara peste aluat în tigaie. Întindeți cu grijă aluatul rămas uniform peste amestecul de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Nuci PecanNuci Pecan
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
5
Coaceți 44 până la 48 de minute sau până se rumenesc. Într-un alt castron mic, amestecați zahărul pudră, laptele și vanilia până când sunt suficient de subțiri pentru a se răspândi. Prick suprafață de tort cald de mai multe ori cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
6
Întindeți amestecul de zahăr pudră peste tort. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Magazin acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista