Tortul cu budincă cu banane duble ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 35 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 102 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați complet banane, zahăr pudră, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tort Dublu De Budincă De Ciocolată, Tort Cu Două Banane, și Tort Cu Budincă De Banane.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet; se amestecă 1/2 cană de banane și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Se toarnă în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Bateți amestecurile de budincă, laptele și apa într-un castron mediu cu biciul 2 min.; se amestecă bananele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă peste aluat în vas; așezați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți 55 min. până la 1 oră sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 20 min. (Sosul se va îngroșa ușor pe măsură ce se răcește.)