Tort Cu Afine Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu afine cu capul în jos. O porție conține 450 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți unt, zahăr brun, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Cu Ananas Cu Aragaz Lent, Tort Cu Ananas Cu Aragaz Lent, și Tort Cu Ananas Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 6 litri cu spray de gătit. Tapetați cu folie, apoi pulverizați folie.
Se amestecă împreună zahăr brun și unt; răspândit uniform în partea de jos a aragaz lent. Se acoperă cu un singur strat uniform de afine.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, sucul de afine, uleiul și ouăle la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Se toarnă uniform peste afine în aragaz lent.
Capac; gatiti la foc mare aproximativ 3 ore sau pana cand scobitoarea introdusa in centru iese curata.
Scoateți baza ceramică din aragazul lent; transferați în raftul de răcire pentru a se răci 10 minute.
Folosind folie ca mânere, îndepărtați cu grijă tortul din aragazul lent.
Așezați o farfurie mare de servire cu susul în jos deasupra tortului; întoarceți rapid și cu grijă tortul pe farfuria de servire.