Tort Cu Afine Cu Aragaz Lent

Tort Cu Afine Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu afine cu capul în jos. O porție conține 450 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți unt, zahăr brun, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Cu Ananas Cu Aragaz Lent, Tort Cu Ananas Cu Aragaz Lent, și Tort Cu Ananas Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 6 litri cu spray de gătit. Tapetați cu folie, apoi pulverizați folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Se amestecă împreună zahăr brun și unt; răspândit uniform în partea de jos a aragaz lent. Se acoperă cu un singur strat uniform de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, sucul de afine, uleiul și ouăle la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă uniform peste afine în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Capac; gatiti la foc mare aproximativ 3 ore sau pana cand scobitoarea introdusa in centru iese curata.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6
Scoateți baza ceramică din aragazul lent; transferați în raftul de răcire pentru a se răci 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Folosind folie ca mânere, îndepărtați cu grijă tortul din aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Așezați o farfurie mare de servire cu susul în jos deasupra tortului; întoarceți rapid și cu grijă tortul pe farfuria de servire.
9
Îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Serviți tortul cald.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista