Ton La Grătar Cu Pesto De Busuioc

Ton La Grătar Cu Pesto De Busuioc
Tonul la grătar cu Pesto de busuioc este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Pentru $9.5 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 796 calorii, 59G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână parmezan, frunze de busuioc, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Ton la grătar cu cuscus Ratatouille la grătar și Pesto deconstruit, Brânză la grătar cu crustă de parmezan cu Pesto de busuioc, și Salată rară de ton la grătar cu vinetă de busuioc-tapenadă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Spălați și uscați fripturile de ton. Condimentează cu sare și piper și unge ambele părți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De TonFriptură De Ton
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4
Așezați tonul pe grătarul fierbinte și căutați fiecare parte timp de 2 minute pentru rare. Dacă preferați bine făcut, gătiți tonul încă 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți din tigaie și lăsați-o să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
În vasul unui robot de bucătărie, adăugați usturoiul, frunzele de busuioc, nucile de pin, sarea și piperul. Pulse până se toacă fin. Cu blenderul încă în funcțiune, turnați încet 1/2 cană de ulei de măsline. Verificați dacă există o consistență groasă, dar netedă, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Nuci De PinNuci De Pin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
7
Se transferă într-un castron și se amestecă 1/2 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Feliați tonul peste Bob și pe o părtinire în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
TonTon
9
Așezați feliile pe o farfurie de servire și stropiți cu suc de lămâie. Sos de ton cu pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
SosSos
TonTon

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Grgich Hills Estate Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
Un Merlot cu climă rece, cu arome strălucitoare de fructe și aciditate plăcută gurii din podgoriile Grgich Hills din sudul Văii Napa, cultivate fără îngrășăminte artificiale, pesticide sau erbicide. Cu arome minunat complexe de afine, cedru și alune prăjite, acest vin este partenerul perfect cu filet de vită, raft de miel sau carne de porc prăjită.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista