Ton la grătar cu ierburi a Emoliolis

Ton la grătar cu ierburi a Emoliolis
Tonul la grătar cu un verb de Arrocaloli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 540 calorii, 47G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $7.74 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cimbru, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Ton La Grătar Cu Aioli, Ton la grătar cu anghinare și Aioli, și Ton asiatic la grătar cu Aioli Wasabi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 6 ingrediente într-un vas superficial pentru marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Așezați maioneza într-un castron mic separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți în 1 1/2 linguri de marinată. Lasă aioli deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Presărați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
5
Așezați peștele în marinată în vas, întorcându-l pentru a acoperi uniform. Marinați 1 oră la temperatura camerei, întorcând peștele ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
6
Grătar cu ulei. Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Grill pește la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu. Topiți peștele cu aioli și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista