Tocană De Vită Gătită Sub Presiune

Tocană De Vită Gătită Sub Presiune
Friptura de vită gătită sub presiune este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 547 calorii, 35g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,99 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ceapă, apă, ulei de canolan și morcovi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 79%. Încearcă Sub Presiune Tocană De Vită, Oala Sub Presiune Tocană De Vită, și Oala Sub Presiune Tocană De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală sub presiune, prăjiți maro în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Îndepărtați friptura.
3
Adăugați raft de gătit; puneți friptura pe raft.
4
Adăugați 4 căni de apă. Închideți bine capacul; așezați regulatorul de presiune pe conducta de aerisire. Aduceți aragazul la presiune maximă la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mare; gatiti 40 de minute. (Regulatorul de presiune trebuie să mențină o mișcare lentă de balansare constantă; reglați căldura dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Scoateți de pe foc; lăsați presiunea să scadă singură.
6
Scoateți carnea și păstrați-o la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se toarnă sucurile de tigaie într-un castron; grăsime degresată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți raftul din aragaz.
9
Adăugați cartofi, morcovi, ceapă, usturoi, sare, piper, cimbru, foi de dafin, sucuri de tigaie și apă rămasă la aragaz. Acoperiți bine; readuceți aragazul la presiune maximă. Reduceți căldura; gatiti timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Se răcește imediat conform instrucțiunilor producătorului până când presiunea este complet redusă. Cu o lingură cu fante, îndepărtați legumele și păstrați-le la cald. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
11
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se amestecă în sucuri de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Se servește cu carne de vită și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Friptura de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Buletinul Place Shiraz cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Buletinul Place Shiraz
Buletinul Place Shiraz
Violet tineresc strălucitor și roșu închis. Fructe de padure amestecate cu tonuri piperate, picante. Fructe foarte dulci cu taninuri cu granulație fină persistente; excelent palat Mijlociu cărnos și un finisaj moale lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista