Tocană De Vită Gătită Sub Presiune

Tocană De Vită Gătită Sub Presiune
Friptura de vită gătită sub presiune este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 547 calorii, 35g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,99 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ceapă, apă, ulei de canolan și morcovi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 79%. Încearcă Sub Presiune Tocană De Vită, Oala Sub Presiune Tocană De Vită, și Oala Sub Presiune Tocană De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală sub presiune, prăjiți maro în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Îndepărtați friptura.
3
Adăugați raft de gătit; puneți friptura pe raft.
4
Adăugați 4 căni de apă. Închideți bine capacul; așezați regulatorul de presiune pe conducta de aerisire. Aduceți aragazul la presiune maximă la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mare; gatiti 40 de minute. (Regulatorul de presiune trebuie să mențină o mișcare lentă de balansare constantă; reglați căldura dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Scoateți de pe foc; lăsați presiunea să scadă singură.
6
Scoateți carnea și păstrați-o la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se toarnă sucurile de tigaie într-un castron; grăsime degresată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți raftul din aragaz.
9
Adăugați cartofi, morcovi, ceapă, usturoi, sare, piper, cimbru, foi de dafin, sucuri de tigaie și apă rămasă la aragaz. Acoperiți bine; readuceți aragazul la presiune maximă. Reduceți căldura; gatiti timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se răcește imediat conform instrucțiunilor producătorului până când presiunea este complet redusă. Cu o lingură cu fante, îndepărtați legumele și păstrați-le la cald. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
11
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se amestecă în sucuri de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Se servește cu carne de vită și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Friptura de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Buletinul Place Shiraz cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Buletinul Place Shiraz
Buletinul Place Shiraz
Violet tineresc strălucitor și roșu închis. Fructe de padure amestecate cu tonuri piperate, picante. Fructe foarte dulci cu taninuri cu granulație fină persistente; excelent palat Mijlociu cărnos și un finisaj moale lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista