Tocană De Vită De Cidru

Tocană De Vită De Cidru
Nevoie de un fel principal fără lactate? Tocană de vită de cidru ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, oțet de cidru, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Încearcă Tocană De Vită De Cidru, Tocană De Vită De Cidru, și Tocană de vită de cidru pentru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți la un moment dat și agitați pentru a acoperi. Într-o cratiță mare, carne de vită maro în ulei; scurgere. Se amestecă cidrul, apa, oțetul și cimbru. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră și 45 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați morcovul, țelina, cartoful și ceapa; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Tocană de vită în meniu? Încercați să vă asociați cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Shiraz-ul tăietorului de lemne Torbreck. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Shiraz-ul tăietorului de lemne Torbreck
Shiraz-ul tăietorului de lemne Torbreck
Dens, bogat și sublim, vintage 2013 are o vibrație opulentă care combină puritatea densă, a fructelor cu textura reală, complexitatea și finețea. Este un exemplu elegant, structurat și puternic și este o introducere fantastică în gama Torbreck. În timp ce oferă o plăcere imensă în tinerețe, Shiraz-ul tăietorului de lemne din 2013 se va transforma fără îndoială într-un vin impresionant, cu câțiva ani în pivniță.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista